Polyuretan elastomer industri analyse_PTJ Blog

CNC Maskineringstjenester Kina

Industrianalyse av polyuretanelastomer

2021-12-17

Polyuretanelastomer (PU-elastomer), også kjent som polyuretangummi, er en type elastomert polymermateriale som inneholder flere uretangrupper (-NHCOO-) i molekylkjeden.

Industrianalyse av polyuretanelastomer

Den er vanligvis laget av oligomerpolyoler, polyisocyanater, kjedeforlengere/tverrbindere og en liten mengde hjelpemidler. Selv om polyuretanelastomerer har forskjellige egenskaper på grunn av forskjellige råmaterialer og produksjonsmetoder, har de også en rekke felles egenskaper på grunn av samme struktur. Den elastiske formen av polyuretanelastomer er mest mellom gummi og plast. Den største egenskapen er at den har både høy hardhet og høy elastisitet. Denne typen ytelse er ikke tilgjengelig i andre gummier og plaster. I tillegg er utmerket slitestyrke også en av fordelene. Derfor er bruken av polyuretanelastomerer ikke begrenset til gummi, men kan gjøres til produkter av forskjellige polymermaterialer.

Analyse av utviklingsstatusen til polyuretanelastomerindustrien

I følge dataene i "Polyurethane Elastomer Industry Market Demand Forecast and Investment Strategic Planning Analysis Report" utgitt av Qianzhan Industry Research Institute, i 2016, nådde mitt lands polyuretanelastomer-markedsforbruk 1.03 millioner tonn, en år-til-år økning på 9.6 %. Det er så mange som hundrevis av bedrifter i bransjen, med et stort antall og hard konkurranse. Blant dem er det mer enn 300 produksjons- og byggebedrifter for belegningsmaterialer over hele landet.

Fra 2009 til 2016 har forbruket av polyuretan-elastomer i mitt land opprettholdt en trend med vekst fra år til år. I 2009-16 var den gjennomsnittlige årlige sammensatte veksthastigheten for polyuretan-elastomerforbruk 15.3%, og etterspørselen etter markedsforbruk vokste raskt. I 2016 nådde mitt lands forbruk av polyuretan-elastomer-marked 1.03 millioner tonn, en år-til-år økning på 9.6 %.

Kombinert med den skiftende trenden for mitt lands polyuretan-elastomerforbruk de siste årene og endringene i nedstrømsmarkedet, spår Prospective Industry Research Institute at forbruket av polyuretan-elastomerer vil fortsette å opprettholde rask vekst de neste årene, og mitt lands polyuretan elastomerforbruket vil fortsette å vokse innen 2022. Nesten 2 millioner tonn.

Prognose for markedskonkurransemønster

For øyeblikket er mitt lands polyuretan-elastomer-industri i et stadium av rask utvikling, med tilstrekkelig konkurranse i low-end-markedet, mens high-end-markedet er dominert av utenlandske selskaper. På den ene siden, under sterk støtte fra den nasjonale industripolitikken, vil innenlandske bedrifter fortsette å investere i forskning og utvikling, og store og mellomstore produsenter vil fortsette å dukke opp, noe som vil intensivere graden av konkurranse i midten av slutten. marked; på den annen side vil innenlandske bedrifter Etter hvert som high-end-markedet kommer inn for å ta markedsandelen til utenlandske selskaper, vil konkurransen i high-end-markedet også øke i fremtiden.

Prognose for den generelle trenden i bransjen

Polyuretanelastomerindustrien er en soloppgangsindustri i den nye polymermaterialindustrien. Den globale etterspørselen etter polyuretanelastomerer øker, med en gjennomsnittlig årlig veksthastighet for sammensatte forbindelser på rundt 6 %. Den nåværende globale markedskapasiteten kan nå 2.22 millioner tonn. Selv om Kinas polyuretanelastomerindustri startet sent, har den utviklet seg raskt. Det nåværende forbruket på det kinesiske markedet har nådd 1.03 millioner tonn, og det har allerede overgått Europa og USA for å bli verdens største forbrukermarked for polyuretan-elastomer, og det gjennomsnittlige årlige forbruket har holdt seg rundt 15%. Den raske veksten er langt høyere enn gjennomsnittlig årlig vekst på 3-4 % i det europeiske og amerikanske markedet.

For tiden, som en ny type materiale, har polyuretan-elastomer gradvis blitt brukt i alle samfunnslag, og rollen blir større og større. Med utviklingen av byggeindustrien, bilindustrien, skoindustrien, etc., folks bevissthet om miljøvern Med den gradvise forbedringen og den kontinuerlige fremveksten av nye teknologier for polyuretanelastomerer, vil anvendelsen av polyuretanelastomerer bli mer og mer omfattende. Det forventes at vekstraten for etterspørselen etter polyuretan-elastomerer i mitt land vil forbli over 10% i fremtiden.

Link til denne artikkelen: Industrianalyse av polyuretanelastomer

Reprint Statement: Hvis det ikke er noen spesielle instruksjoner, er alle artiklene på dette nettstedet originale. Vennligst oppgi kilden for ny utskrift: https://www.cncmachiningptj.com


CNC maskinering butikkPTJ® er en tilpasset produsent som tilbyr et komplett utvalg av kobberstenger, messing deler og kobberdeler. Vanlige produksjonsprosesser inkluderer blanking, preging, kobbersmeding, wire edm-tjenester, etsing, forming og bøying, opprørende, varm smiing og pressing, perforering og stansing, trådrulling og rifling, klipping, flerspindelbearbeiding, ekstrudering og metallsmiing og stempling. Bruksområder inkluderer samleskinner, elektriske ledere, koaksialkabler, bølgeledere, transistorkomponenter, mikrobølgerør, tomme formrør og pulvermetallurgi ekstruderingstanker.
Fortell oss litt om prosjektets budsjett og forventet leveringstid. Vi vil planlegge med deg for å tilby de mest kostnadseffektive tjenestene for å hjelpe deg med å nå målet ditt. Du er velkommen til å kontakte oss direkte ( sales@pintejin.com ).


Svar innen 24 timer

Hotline: + 86-769-88033280 E-post: sales@pintejin.com

Plasser filer for overføring i samme mappe og ZIP eller RAR før de legges til. Større vedlegg kan ta noen minutter å overføre, avhengig av din lokale internetthastighet :) For vedlegg over 20 MB, klikk  Wetransfer og send til sales@pintejin.com.

Når alle feltene er fylt ut, vil du kunne sende meldingen / filen din :)